Koncerter
Bagom sangen...

Frie Mænd
Dette lille velordnede land lukker sig ved tusmørke omkring freaks, snigere, krejlere, perverse stoddere, stødere, bug-skrydere med busk-ryddere, udskud i træksko uden hælkappe, og med tvivlsomme hens...

Frie Mænd

Dette lille velordnede land lukker sig ved tusmørke omkring freaks, snigere, krejlere, perverse stoddere, stødere, bug-skrydere med busk-ryddere, udskud i træksko uden hælkappe, og med tvivlsomme hensigter... Der er flere dildoer bag nedrullede gardiner, i Den rådne Banan, end på Vesterbro - historier, der ryster det jævne, fladskærms-dopede kaffe-liv, dukker op, i formiddags-avisernes head-liners. "Mand bider hund" , "Gift ged Død" og så videre. - I love it...

Det kan godt være, Information og Politiken går bag om alting - men jeg ved som halv-gammel strejfer, i det store og hele, hvordan landet ligger. Det er bare nye nuancer, hver gang en ny krap-halset debattør, melder sig på banen... Men pladder-pressen er der først, med nyt om, hvor rabiat og vanvittigt livet former sig, mens de fleste af os ligger og savler på puden...

Ham hér i sangen er så betaget af en kvinde, at han har indstillet sig på, måske - i den bedste af alle liberale verdener - at kunne købe hendes lig, hvis han bare har råd. Så vil han udstoppe hende, med vat og kapok (Jeg er vild med dét ord, og bruger det osse i Turki Tonki), og bare ha' hende stående, ved vinduet... - Skulle det da være en bedre skæbne at formulde i sin grav, mellem skolopendere og kryb?

Gå til sang

Ord

Staklernes hus

Godhed og taknemmelig

30.03.2022

Possums…

Godhed og taknemmelighed.

To ord der tvunget af forfærdelige omstændigheder ligger i tiden. Selvfølgelig er det træls, at der skal tragedie til, før vi for alvor ta’r os sammen. For vi kan jo godt.

Det vigtigste er måske, at empatien der opstår, når ronkedorerne rumler med deres dødelige isenkram - denne empati sætter sig

i os for en tid og gør os en smule mere overbærende med hinanden. Den perspektiverer. Måske får vi øje på, at en langsom idiot i trafikken ikke er vores vigtigste fjende, eller at man sagtens kan sætte en fod i elevatordøren, så andre når med ind. Russerne rumler - og vi 'høkker en tak', som det hedder hjemme nordpå, når man gi’r sin næste lidt plads.

Og måske bærer man over med en troubadur, der absolut skal benytte sit lokal-besøg til at eksperimentere med sange, man har glædet sig til at høre, eller måske ganske enkelt ikke spiller dem. Det er så denne lille bagatel, jeg her gerne vil takke jer for.

De første 12-15 koncerter i min forårs-turné er spillet, og det har været en helt speciel oplevelse. En lydhørhed og en overbærenhed med solisten, som ikke kommer af ingenting. - Replica Handbags Jeg vil fortsat pejle min retning.

Så var der lige Jesper og Jan, der forgangne weekend måtte ned med diverse epidemier. Johs Stærk, Chreller og Marco tog tjansen på forbilledlig vis. Tak for dét!

En sort mand stikker en anden sort mand en en lussing på direkte TV. - So what? Sikkert til irritation for Oscar-producenterne lader vi os ikke hidse alverden op.

- Dem om dét. - Vi har pt. andet at tænke på…

Ses så såre…

K. Olsen.

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C