Instrumenter

Instrumentarium

Martin-Mark Knopfler Signature, Ragpickers Dream.

Martin guitarer har siden 1833 sat standarten for akustiske guitarer. - Hvis Gibson er Bentley, er Martin Rolls Royce - eller omvendt. Jeg fik min første Martin guitar i 1976 - måske den første, der kom til Vendsyssel ;-).

Siden har jeg haft en del Martin guitarer, men har de seneste 10 - 15 år hældt mere til Gibson. Der er ikke noget, der er "bedst" - bare et spørgsmål om, hvad man søger i sit instrument. 

Én ting er sikkert: Uden Martin havde jeg måske aldrig mødt min gamle ven og Martin-specialist, Ole, fra Akustikken i Århus. Vi har gennem nøjagtig 30 år i år, vendt og drejet mangen guitar-vinkel - altid med Ole som den velvillige - men skeptiske, overfor ALT, der ikke står Martin på, undtagen Bert Jansch. - Det sidste ord er ikke sagt, omend det desværre nok er for Bert...

Denne Martin 000-40S er designet og bygget i samarbejde med Mark Knopfler, og er altså ét af de i cirka 130 eksemplarer, der blev lavet. En guitar, der virkelig samler alt, hvad Martin's ekspertise og erfaring kan - sammen med en stor guitarist, som Mark Knopfler.

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C