Koncerter
Bagom sangen...

Når en ung mand slår ihjel
Jeg har ikke læst mange bøger – måske fordi jeg opdagede, der ikke var sange i dem. Eller var der, var jeg bare for fat-svag til at se dem. Til gengæld læste jeg i flere år de mest kortfattede og sens...

Når en ung mand slår ihjel

Jeg har ikke læst mange bøger – måske fordi jeg opdagede, der ikke var sange i dem. Eller var der, var jeg bare for fat-svag til at se dem. Til gengæld læste jeg i flere år de mest kortfattede og sensationslystne aviser, hver dag. Dem med de korte overskrifter. Netop fordi de sjældent gik ret meget bagom, var der så meget, jeg selv kunne digte.
Overskrifter som: Ung mand begik mord, eller Søn dræber sin invalide kat etc. sætter altså mere i gang hos mig, end – endnu - en nøgtern gennemgang af Palæstina-konflikten i Information – sorry. Jeg har lettere ved at mærke, hvad der driver en ung mand fra no-where på Sydsjælland til at begå sit livs fatale fejltagelse. Og kan man ikke mærke det, kan man hverken synge eller skrive det…
Jeg skrev den i huset, i Hasseris, ved Aalborg.

Gå til sang

Ord

Turki Tonki

Sæby og Læsø

07.05.2021

Hej Folks - igen!

Så skal vi til det, og det er jo fedt…

Jeg ser ned over en meget lang spilleliste for de kommende måneder - og et par nye jobs er netop 'kommet til’ i samarbejde med Det Musiske Hus i Frederikshavn:

15. JULI: SKOVLYST, SÆBY

Jeg og mit slæng kom på “Skovlyst" i Sæby som teenagere. Nogen havde nemlig indrettet det relativt nye begreb - et diskotek, i det gamle traktørsted ude i skoven.

Der blev moslet og tumlet såvel indendørs som udendørs i skovbunden, på skrænterne ned til Sæby å. Og osse en del i selve åen. - Mens lyden af Hendrix og Stones væltede ud i sommernatten. Godt fuld og 12 kilometer hjemad på cykel og med en arm på skulderen af nogen, der havde en knallert… Lovely!

Jeg har altid ment det ville være helt ideelt at spille koncert på Skovlyst. - Nu lykkes det så endelig! Fedt.

Udendørskoncert, Skovlyst, Sæby den 15. Juli. Lad os få sat lidt gang i det smukke gamle traktørsted igen!

17. JULI: HOTEL NYGAARD: LÆSØ

Som lille dreng stod jeg på toppen af Øksnebjerg og spejdede efter en smal stribe land, der svævede over det kæmpe hav.

Læsø - det forjættede land. Jeg kunne ikke fatte, at der fandtes noget så langt væk…

Der gik rigtig mange år, før jeg turde spille på Læsø - Kattegats største ø. Jeg havde spillet på Færøerne, i Hongkong og på Cuba, før jeg spillede på Læsø.

Siden har jeg og mit entourage heldigvis gæstet Læsø mange gange - og altid med stor fornøjelse…

Den 17. Juli besøger vi et - for mig - nyt bekendtskab: Det smukt restaurerede Hotel Nygaard inde midt på øen. Med udendørskoncert i haven !Forsalget til de 2 nye koncerter, starter på lørdag den 8. maj kl 10:00

Se mere info her:

Sæby - https://fb.me/e/3t52pmbjC

Læsø - https://fb.me/e/2vshNWX3j

Vi glæder os!

Ses!

K. A

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C