Koncerter
Bagom sangen...

Lad min regning stå.
Jeg forestiller mig den glædelige scene, at man af vanvare - og måske lidt nødtvungent - er havnet på et helt fremmed sted - et værtshus i en lille flække langs jernbanen. Så har det udviklet sig til ...

Lad min regning stå.

Jeg forestiller mig den glædelige scene, at man af vanvare - og måske lidt nødtvungent - er havnet på et helt fremmed sted - et værtshus i en lille flække langs jernbanen. Så har det udviklet sig til høflige udvekslinger med de lokale, med hvem man har fulgtes via spiritus til noget man - i øjeblikket - opfatter som en højere bevidsthed, kun med gensidig gevinst. Så er der hende i baren. Jeg har tit tænkt på, hvor meget lort hendes slags må høre på fra eftermiddag til ud på morgenen.
Jeg skrev først sangen, mens vi var i studiet - på hotelværelset i Aalborg, hvor jeg havde fornøjelsen af at spille den for en tilredt og stærkt henført Johnny Madsen, en nat vi holdt midtbyen vågen efter en Madsen-koncert på Nordkraft - eller Skråen...
Udtrykket "Lad min regning stå" viser sig at være helt ukendt for nogen, og helt selvfølgeligt for andre. Det betyder i al sin enkelhed, at man er flad og gerne vil betale, næste gang man kommer. Så er det op til baren at vurdere, OM man kommer igen - og om man så har penge. Næppe...

Gå til sang

Ord

Lille hul

2020

25.12.2020

Hva' så Possum? - Er du vågen?

Og har 2020 gjort dig klogere på noget som helst - eller måske liiige en anelse mindre automat-skråsikker, end du var i februar, da skiboksen sidst blev klikket fast over anhængertrækket?

Tja - anderledes har det i hvert fald været, året, og DET er altid godt! Ikke mindst når forandringen kommer udefra, for så er der plads til, at den er stor.

Jeg var i Boxirt for at se til mit rode-rum hér i formiddags. For at gøre noget absolut u-julet og for at lede efter en fugepistol. Allerede da jeg som absolut eneste besøgende forlod bilen i den enorme læssehal, mellem betonelementer og blikporte, hørte jer det.
Fra ét af de måske tusind box-rum steg en tung og fast snorken til vejrs. En role ganeblafren, som fra et liv, der - i hvert fald for en tid - havde fået nok. 
Første juledag - og altså havde nogen tilbragt juleaften eller -nat i dette atom-indbruds og temperatursvingnings-sikrede opbevaringstempel for overskud og valen beslutsomhed.
Trist og ensomt? Måske ja. Omvendt må vi ikke lade højtidsstemningen skylle alt for vammelt ind over os.
Så Possums: Ingen mand, jeg kender, går i Boxit uden en snert af en kættersk tanke: - Årh at lægge sig hér på en skumgummimadras mellem malerspande og skrammel og være forsvunndet et par døgn i FÅÅÅCKING FRED!

Jeg fandt ikke fugepistolen.

Go' højtid...

K. Olsen

Panerai Replica Watches

panerai luminor marina replica watches

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C