Koncerter
Bagom sangen...

Frie Mænd
Dette lille velordnede land lukker sig ved tusmørke omkring freaks, snigere, krejlere, perverse stoddere, stødere, bug-skrydere med busk-ryddere, udskud i træksko uden hælkappe, og med tvivlsomme hens...

Frie Mænd

Dette lille velordnede land lukker sig ved tusmørke omkring freaks, snigere, krejlere, perverse stoddere, stødere, bug-skrydere med busk-ryddere, udskud i træksko uden hælkappe, og med tvivlsomme hensigter... Der er flere dildoer bag nedrullede gardiner, i Den rådne Banan, end på Vesterbro - historier, der ryster det jævne, fladskærms-dopede kaffe-liv, dukker op, i formiddags-avisernes head-liners. "Mand bider hund" , "Gift ged Død" og så videre. - I love it...

Det kan godt være, Information og Politiken går bag om alting - men jeg ved som halv-gammel strejfer, i det store og hele, hvordan landet ligger. Det er bare nye nuancer, hver gang en ny krap-halset debattør, melder sig på banen... Men pladder-pressen er der først, med nyt om, hvor rabiat og vanvittigt livet former sig, mens de fleste af os ligger og savler på puden...

Ham hér i sangen er så betaget af en kvinde, at han har indstillet sig på, måske - i den bedste af alle liberale verdener - at kunne købe hendes lig, hvis han bare har råd. Så vil han udstoppe hende, med vat og kapok (Jeg er vild med dét ord, og bruger det osse i Turki Tonki), og bare ha' hende stående, ved vinduet... - Skulle det da være en bedre skæbne at formulde i sin grav, mellem skolopendere og kryb?

Gå til sang

Ord

Helikoptermyg

2020

25.12.2020

Hva' så Possum? - Er du vågen?

Og har 2020 gjort dig klogere på noget som helst - eller måske liiige en anelse mindre automat-skråsikker, end du var i februar, da skiboksen sidst blev klikket fast over anhængertrækket?

Tja - anderledes har det i hvert fald været, året, og DET er altid godt! Ikke mindst når forandringen kommer udefra, for så er der plads til, at den er stor.

Jeg var i Boxirt for at se til mit rode-rum hér i formiddags. For at gøre noget absolut u-julet og for at lede efter en fugepistol. Allerede da jeg som absolut eneste besøgende forlod bilen i den enorme læssehal, mellem betonelementer og blikporte, hørte jer det.
Fra ét af de måske tusind box-rum steg en tung og fast snorken til vejrs. En role ganeblafren, som fra et liv, der - i hvert fald for en tid - havde fået nok. 
Første juledag - og altså havde nogen tilbragt juleaften eller -nat i dette atom-indbruds og temperatursvingnings-sikrede opbevaringstempel for overskud og valen beslutsomhed.
Trist og ensomt? Måske ja. Omvendt må vi ikke lade højtidsstemningen skylle alt for vammelt ind over os.
Så Possums: Ingen mand, jeg kender, går i Boxit uden en snert af en kættersk tanke: - Årh at lægge sig hér på en skumgummimadras mellem malerspande og skrammel og være forsvunndet et par døgn i FÅÅÅCKING FRED!

Jeg fandt ikke fugepistolen.

Go' højtid...

K. Olsen

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C