Koncerter
Bagom sangen...

Når en ung mand slår ihjel
Jeg har ikke læst mange bøger – måske fordi jeg opdagede, der ikke var sange i dem. Eller var der, var jeg bare for fat-svag til at se dem. Til gengæld læste jeg i flere år de mest kortfattede og sens...

Når en ung mand slår ihjel

Jeg har ikke læst mange bøger – måske fordi jeg opdagede, der ikke var sange i dem. Eller var der, var jeg bare for fat-svag til at se dem. Til gengæld læste jeg i flere år de mest kortfattede og sensationslystne aviser, hver dag. Dem med de korte overskrifter. Netop fordi de sjældent gik ret meget bagom, var der så meget, jeg selv kunne digte.
Overskrifter som: Ung mand begik mord, eller Søn dræber sin invalide kat etc. sætter altså mere i gang hos mig, end – endnu - en nøgtern gennemgang af Palæstina-konflikten i Information – sorry. Jeg har lettere ved at mærke, hvad der driver en ung mand fra no-where på Sydsjælland til at begå sit livs fatale fejltagelse. Og kan man ikke mærke det, kan man hverken synge eller skrive det…
Jeg skrev den i huset, i Hasseris, ved Aalborg.

Gå til sang

Ord

P.E. Krogen

Baggårdskoncert

16.04.2020

Skal Olsen spille i din baggård?

Hvis du bor i Århus, har du nu muligheden for at vinde en koncert til netop din baggård. Musikhuset Århus laver nemlig take away-koncerter og bringer livemusikken ud til der, hvor folk bor.
Hop ind forbi deres facebook-side og kommentér på dette post:( https://www.facebook.com/musikhusetiaarhus/posts/4041149922569443 ) og giv en god grund til, hvorfor netop din baghave eller baggård skal vinde koncerten. Der er deadline mandag d. 20. april kl. 10.

Koncerten bliver onsdag d. 22. april kl. 17.30.

Sæt igang :-)

 

 

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C