Koncerter
Bagom sangen...

Swer’je
Denne skrev jeg kort efter "Det blo Hus", på tagterrassen, hjemme i Århus. Jeg synes, det er én af pladens mest helstøbte og bedst indspillede sange. Èn af dem, der trækker i retning af dét, jeg altid...

Swer’je

Denne skrev jeg kort efter "Det blo Hus", på tagterrassen, hjemme i Århus. Jeg synes, det er én af pladens mest helstøbte og bedst indspillede sange. Èn af dem, der trækker i retning af dét, jeg altid ønsker - at lave et album, ikke bare en plade. Et album er for mig en plade, der skaber en dimension ud over tekst og musik, en større helhed. Så har man fået så meget mere for sine penge, som man selv kan stoppe i den. Jeg synes, album's er sjældne. Herhjemme vil jeg kalde Kim Larsen's "Værsgo" for et album.
Det er noget magisk - noget man - heldigvis - ikke kan planlægge sig til, når man indspiller.

Gå til sang

Ord

Miriam

5 stjerner i Berlingske

23.04.2019

Ifølge Berlingske er Laksetrappen en "livsklog dannelsesrejse om at etablere sig som sanger, men også en almengyldig fortælling om tilværelsens groteske omveje og kreativitetens væsen".

Berlingske kvitterer med 5 stjerner og kalder Allan for en "gudsbenådet fortæller og fremragende iagttager med sans for livets indbyggede absurditeter og de detaljer, der giver hverdagen kulør".

Artiklen er udenfor betalingsmuren og åben for alle: https://www.berlingske.dk/boeger/erindringsbog-allan-olsen-fortaeller-saa-man-kan-se-kranerne-i-taagen-og

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C